Aint talking some shit here..

Sunday, October 29, 2006

Aeg iial ei peatu, ei-ei

Üks periood sai läbi. Tagasi kodumaal. Väss. Pahupidi maailm. Tohutu Jet-Lag. See on siis omamoodi kaasaegne haigus, elurütmi muutus, mis põhjustatud reisimisest läbi mitme ajavööndi. Tänapäeval, kus inimesed liiguvad hulgakaupa ja suurtel kiirustel.. põimuvad kaasaegsed ja vanaaegsed haigused.
Eestimaa loodus on ilus. Väga ilus. Sügisene värvidemäng. Enne kodumaale maandumist sai ülevalt vaadata pikalt, väga pikalt. Sest maandusime peaaegu 2 korda. Kuna juhtus communication error, (with tower). Lennurada osutus ikka veel hõivatuks, kui olime juba nii läheda, nii madalal. Some errors might be fatal.. Mootorid röögatasid, seljad suruti uuesti istmesse. Algab uus ring. Nägin Harjumaad, Raplamaad, Kõrvemaa metsad, orasepõllud, küünaldena kollased kased, valgete ussidena vinklevad silorullid. Mõni põllumees võiks neist valgetest pallidest mõne sooja sõna koostada, ülalt saabujatele.
Sügistormid on head, vajalikud. Aitavad vabaneda loodusel vanast kestast. Lahe-jahe arktiline õhk voolab Eestimaale sisse. Ahmin.
Kodus. Kodused kallid. Rõõmuhulluses kuts. Ja kiisu, kes on minu ja mu käed-külge-soovide vastu palju tolerantsem, sestsaadik kui suvel ta haavaladvast alla aitasin. Koeraga jookseme. Lume/rahekruubid tuul lööb valusalt näkku. Mõnus. Kell saab neli. Peab tunnikese tagasi keerama. Keeraks kohe palju tagasi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home