Aint talking some shit here..

Wednesday, February 21, 2007

Kanada - vastlad ja valimised

Ottawa – maailma külmeim pealinn. Vähemalt tundus nii. Oi-krt-ma-ei-või kui külm oli linna peal töllerdada. Aga inimesed uisutasid kanalitel. Ja parlament on neil ilus. Kanadalastel on olemas demokraatliku seadusandluse minister vmt. ja too mees on eesti päritolu. Igal juhul ta kutsus meie seltskonna oma kabinetti väiksele vastuvõtule. Mees oli paks ja kortsus ülikonnaga, aga tema sekretärid/assistendid olid küll üle keskmise kenad.
Foto NAGI's: parlamendihoone

Toronto – kevade hõng. Kuldnokad laulsid. Ilus. Juhuslikult sattusime Eesti Majas siinse eesti kooli vabariigiaastapäeva aktusele, mida peeti juba vastlapäeval. Naljakas oli. Need lapsed peavad veel küll kõvasti harjutama, kui laulupeole tahavad tulla. Aga vist tahavad. Kukleid pakuti. Eesti Majas sai ka valimas käia. Mõeldud-TEHTUD!
Foto NAGI's: valija Toronto konsulaadis

Niagara Falls. Ausalt öelda ma küll ei teadnud, et see suur veejuga asub siinsamas Toronto lähedal Ameerika piiri ääres. Piinlik lugu. Säh sulle mitmekordne geograafiaolümpiaadi võitja. 110 meetri kõrguselt langeb ~200 milj. liitrit vett minutis. Enesetapjate/tünnisõitjate meelispaik. Mõni on ellu ka jäänud. Ja kui ellu jääd saad 10000$ trahvi. Linnake ise on muidugi räige kommerts (kasiinod, lõbustusasutused jms), ja üldjuhul kihab aasia turistidest. Aga praegu on õnneks off-season. Kedagi suurt jalus ei olnud. Vaata palju tahad. Päike võttis. Vikerkaar sirendas mühiseva vee kohal. Tünnisõidu asemel käisime hoopis kopteriga sõitmas.
Foto NAGI's: Niagarajuga

0 Comments:

Post a Comment

<< Home