Aint talking some shit here..

Friday, February 29, 2008

Suusad on? Kepid ka?

Eurovisiooni lauluvõistlus on Rootsimaal ülipopulaarne. Juba mitu nädalat aina jahutakse selle ümber nii teles kui lehes. Kuid see nädal on siin veel üks ülipopulaarne rahvusvahelist maiku omav üritus, mis saab samuti tohutut meediakajastust. Tegemist siis traditsioonilise 90 kilomeetrise suusamaratoniga Sälenist Mora´sse ehk Vasaloppet.
Vasaloppeti põhisõidust 2. märtsil võtab osa ~160 eestlast ehk iga sajas osaleja on eestlane :) ja nende seas ka mina. Terve päeva kestvat otseülekannet võistlusest ja suurürituse melust saab jälgida rootsi televisiooni veebilehe kaudu: http://www.svt.se/vasaloppet
Reaalajas tulemusi vaheajapunktide kaupa peaks päris mugav olema jägida siit:
http://www.resultat.vasaloppet.se/VasaMaps/?lang=sv
Klubi reale võib kirjutada Estonia, siis filtreerib kõik eestimaalased kenasti ritta.
Minul on see teine kord Vasaloppetil starti minna. Nagu ikka on eesmärgiks üritus mõnuga läbi teha, nautida head rada ja toredat seltskonda/õhkkonda. Stardikoha soetasin omale alles mõne nädala eest ühe haigestunud rootslase käest. Seega ma pole selle ürituse jaoks mingit pikaajalist ja plaanipärast trenni teinud :) No ja ega talve pole ka ju olnud. Üks põhjus osavõtmiseks ongi et saaks kord isu täis suusatada see hooaeg. Kuna treeningplaan, millest kinni pidada mul puudub, siis mind väga ei morjenda asjaolu, et neljapäevaõhtune laevareis Victoria pardal päädis tantsu ja tralliga kella kella kolmeni öösel :) Juhhei!
Foto NAGI's: rada

0 Comments:

Post a Comment

<< Home